Луис Енрике и Морено вече не се уважават, ясно е защо Енрике намрази помощника си


Луис Енрике и Морено вече не се уважават, ясно е защо Енрике намрази помощника си
Снимка: Getty Images/Guliver

3503 0

Бившият вече селекционер на Испания Роберт Морено и настоящият такъв - Луис Енрике, окончателно са си развалили отношенията, съобщава "Cadena Ser". Морено беше асистент на Енрике в предишния му период начело на "Ла Фурия", помагаше му и като клубен наставник в Рома, Селта и Барселона. Двамата обаче развалиха отношенията си, след като Енрике се върна начело на Испания.

Според испанското издание, вече няма шансове Енрике и Морено да работят заедно. Според "Football Espana", селекционерът на "Ла Фурия" е обиден на Морено, тъй като той нито веднъж не го е потърсил, докато дъщеря му се бореше с рака. Както е известно, момиченцето почина.

Както е известно, Луис Енрике пое Испания през лятото на 2018 година. От март 2019 г. той беше няколкократно заменян от асистента си, а през лятото Енрике напусна поста си. Причината за това се оказа болестта на 9-годишната му дъщеря. Тогава Морено стана официално селекционер на тима, успявайки да класира Испания на Евро 2020. Тези дни Енрике обаче се върна отново начело. А как е реагирал Морено на новината, че Луис Енрике се връща на поста вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички