Лопетеги не пожела да коментира трансфери: Решението е в играчите, които имаме


Лопетеги не пожела да коментира трансфери: Решението е в играчите, които имаме
Снимка: Getty Images/Gulliver

1449 0

Наставникът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги коментира слуховете за неговото уволенение заради незадоволяващи резултати досега на отбора. Специалистът заяви, че усеща пълната подкрепа на ръководството. 

"Усещам пълната подкрепа на клуба. Абсолютно. Очакваме един мач срещу противник, който има две поредни победи. Играе по специфична система. Очакваме с нетърпение срещата и се надяваме да донесем радост на нашите фенове. Концентрирани сме изцяло върху този мач. Знаем, че този сезон отборите предлагат непредвидими неща. Никой не знае все още какво ще се случи през сезона", заяви Лопетеги. Реал е в серия от 4 мача без победа. 

"Напълно съм сигурен в отбора, който имаме и в това, което разполагам. Ще имаме страхотни мачове и сезон, а Леванте ще види най-доброто от отбора. Ще се опитаме да създадем много шансове и да реализараме.

"Трансфери? Решението е в играчите, които имаме. Това е Реал Мадрид, търсим максималното във всеки мач. Това е един отбори, които може да спечели всички купи. Иска се настоятелност и работа", заключи наставникът.

По-рано днес стана ясен и жребият за 1/16-финалите за Купата на краля. Ето кой ще е съперникът на Реал Мадрид

 

 

"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички