Лопетеги: Рамос е изиграл безброй минути повече от всички останали


Лопетеги: Рамос е изиграл безброй минути повече от всички останали
Снимка: Guliver/GettyImages

1656 0

Наставникът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги говори преди двубоя с ЦСКА Москва от Шампионска лига. Европейският клубен шампион ще трябва да се справи без част от основните си футболисти като Марсело, Иско, Гарет Бейл и Серхио Рамос. 

"Трябва да оценяваме всяка една игра по възможно най-добрия начин и да извлечен максималния брой точки. Знаем каква е атмосферата на мачове от Шампионска лига. Мачът срещу ЦСКА няма да е никак лесен. Отборът е на високо ниво, а и играе у дома. Трябва обаче да се справим с проблемите и играчите, които ще играят да покажат най-доброто от себе си", заяви Лопетеги на пресконференцията преди двубоя. 

"Рамос не пътува с нас, защото е изиграл безкрайно много минути, повече от всеки останал и взех това решение. Преди направих същото и с Тони Кроос. Поглеждах статистиката и понякога правиш такива решения. Ние имам пълно доверие в Одризола и знаем, че ще се справи. Веднъж щом чуеш химна на Шампионска лига и вече си мотивиран до краен предел. Вярвам, че можем да изпълним целта си", допълни още Лопетеги. 

КАК ЩЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА КЛАСИРАНЕТО В ЛА ЛИГА БЕЗ VAR?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички