Карим Бензема призна: Преди играех за Роналдо, а сега съм лидер на атаката


Карим Бензема призна: Преди играех за Роналдо, а сега съм лидер на атаката
Снимка: Gulliver/GettyImages

2984 0

Нападателят Реал Мадрид Карим Бензема е в топ форма от началото на сезона, като призна това, което се обсъжда на широко из фотболната общественост. А именно, че след трансферът на Кристиано Роналдо в Ювентус е станало по-лесно за него да играе в атаката на тима.

"Преди това нашият отбор имаше човек, който вкарваше повече от 50 гола на сезон, а аз съм този, който бе отговорен за асистенциите. Играех за Кристиано. Сформирахме добър дует. Постоянно го търсех, за да му помогна да вкара още повече голове. Сега съм лидер на атаката. Всичко зависи от мен. Аз съм много щастлив, защото мога да играя моята игра", заяви Карим Бензема пред "France Football".

През настоящия сезон 31-годишният французин записа 40 мача за испанския гранд, вкара 20 гола и даде 7 асистенции. Роналдо напусна миналото лято, когато подписа с Ювентус и след 9 престой се сбогува на "Сантяго Бернабеу".

В сряда е реваншът между Барселона и Реал Мадрид за Купата на Краля, като капитанът на Реал Серхио Рамос преследва голямо постижение.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички