Изкараха Зидан извън кожата му - той побесня срещу журналисти


Изкараха Зидан извън кожата му - той побесня срещу журналисти
Снимка: Guliver/GettyImages

1684 0

Зинедин Зидан е един от най-уравновесените специалисти във футбола. Като изключим избухването срещу Марко Матераци във финала на Мондиал 2006, едва ли някой може да се сети за момент, в който френската легенда е изпуснал нервите си. Но постоянният натиск от страна на испанските медии по случая с Хамес Родригес изкара Зидан от кожата му.

Преди поредния двубой на "белия балет" - срещу Виляреал в сряда вечер, Зидан за пореден път беше попитан в какви отношения е с Хамес Родригес и защо той не играе редовно. Този въпрос му беше зададен за пореден път, въпреки че халфът беше титуляр и с ключова роля при успеха с 2:0 над Еспаньол на "Ел Прат".

НЯМА РОНАЛДО, НЯМА МЕСИ - ЗЛАТНАТА ТОПКА ТРЯБВА ДА Е ЗА...

Зидан се намръщи срещу представителите на медиите и ги обвини, че явно имат проблем с колумбийския национал. 

"Дразнещо е, че продължавате да ме питате за Хамес. Изглежда, че имате нещо против него. Той трябва да ме убеди, че трябва да играе - така, както трябва да го направи всеки друг играч. Той се справя повече от добре и моята идеят е да дам на всички играчи минути тогава, когато мога", сопна се Зидан по време на пресконференцията.

С БОЛНО СЪРЦЕ, НО С ИДЕЯТА ЗА РЕАЛ МАДРИД

Френската легенда е изправен пред абсолютен рекорд преди домакинския мач срещу Виляреал. При победа той ще запише 17-и пореден успех в Ла Лига, изпреварвайки постижението на Барселона и Хосеп Гуардиола през 2011 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички