Интер с нова оферта за Лука Модрич


Интер с нова оферта за Лука Модрич
Снимка: Getty Images/Guliver

1529 0

Ръководството на Интер планира да направи нов опит да привлече полузащитника на Реал Мадрид Лука Модрич, твърди "Corriere dello Sport". Според италианското издание "нерадзурите" ще се опитат да привлекат полузащитника още през януари.

Отборът от Серия А опита да си осигури услугите на хърватина и през лятото, но до трансфер така и не се стигна. Модрич, който бе избран за най-добър играч на Мондиал 2018, бе сериозно спряган за трансфер в Италия, като и самият играч имаше желанието да смени клубната си принадлежност.

Европейските шампиони се очаква да бъдат по-отворени за оферти към своя полузащитник през зимния трансферен прозорец, тъй като ще разполагат с повече време за адекватна реакция. Въпреки това, редица издания посочват, че едва ли "кралския" клуб ще позволи да се осъществи подобен трансфер.

Според "Corriere dello Sport" при евентуална сделка за Лука Модрич най-вероятно "белия балет" ще искат в замяна и нападателя на "нерадзурите" Мауро Икарди, който пък бе свързван с трансфер именно на "Сантиаго Бернабеу".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички