Иниеста одобри идеята да ръководи Барселона в тандем с Шави


Иниеста одобри идеята да ръководи Барселона в тандем с Шави
Снимка: Getty Images/Guliver

3574 0

Легендата на Барселона Андрес Иниеста призна, че тандем Иниеста- Шави би бил мечтан за треньорския пост, но към този момент е невъзможен. Както е известно, каталунците искаха да назначат Шави на мястото на Ернесто Валверде, но той отказа и се стигна до назначението на Кике Санчес.

"Не съм казвал, че искам да водя определен отбор, но с напредване на времето се замислям все повече върху идеята да бъда треньор. Наистина се чувствам добре, амбициран и вдъхновен. През изминалата година се забавлявах много и мисля, че трябва да вървя година след година. Продължавам да имам желание да тренирам, да играя, мотивацията не ме е напуснала”, добави още Иниеста.

"Харесва ми идеята Шави да води Барселона, но все пак трябва да се вземе под внимание какво иска той и как се чувства. Смятам, че рано или късно той ще се върне в Барселона. Партньорство между Шави и Иниеста не звучи никак зле, но е невъзможно към момента", допълни още той. А как смята Сетиен да реши проблема с отсъствието на Луис Суарес след контузия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички