Играч на Челси каза "не" на Реал Мадрид: Щастлив съм на "Стамфорд Бридж"


Играч на Челси каза "не" на Реал Мадрид: Щастлив съм на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images/Guliver

1349 0

Крайният бранител на Челси Маркос Алонсо отрече слуховете, че може да се завърне в състава на Реал Мадрид. Испанецът е израснал в школата на "белия балет", а в професионалната си кариера игра две години в Б отбора на "кралския" клуб.

"Чувствам се добре. Наслаждавам се на играта ми под ръководството на новия мениджър. Съотборниците ми са чудесни и съм наистина щастлив, че съм в отбор като Челси", сподели Алонсо пред "Sky sports", след като бе запитан за евентуално завръщане на "Сантиаго Бернабеу".

Алонсо пристигна в щаба на Челси през 2016 година, а оттогава играе по страхотен начин за "сините", като се превърна в ключова фигура за отбора. 27-годишният защитник има над 70 мача с екипа на лондончани, като дори успя да запише завидните 14 гола на своята сметка.

Бившият играч на Фиорентина дори има един мач за първия отбор на Реал Мадрид през 2010 година. Тогавашният треньор Мануел Пелегрини включи в игра родения в Мадрид защитник срещу състава на Валенсия. По-късно Алонсо е продаден на английския Болтън, което всъщност значително намалява периода за адаптация на играча при второто си завръщане в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички