Играч на Барселона: Животът ми тук се превърна в ад!


Играч на Барселона: Животът ми тук се превърна в ад!
Снимка: Getty Images/Guliver

3221 0

Полузащитникът на Барселона Андре Гомеш призна, че изпитва голямо напрежение в каталунския тим. Португалецът сподели, че животът му е ад след трансфера на "Камп ноу" през лятото на 2016 година.

"Може би това не е най-добрата дума, но моят живот се превърна в ад, защото започнах да изпитвам огромно напрежение. Главата ми е пълна с лоши мисли, не мога да се концентрирам на терена по време на мачовете", призна европейският шампион с Португалия през 2016 г.

"Много пъти съм се страхувал да напусна жилището си. Хората непрекъснато ме гледат, страхувам се да ходя по улицата от срам", допълва Гомеш.

Припомняме, че португалският играч не може да се отпусне и да покаже най-добрите си качества с фланелката на Барселона. Заради лошите му отигравания често пъти съотборниците му се дразнят открито на присъствието му сред 11-те на терена.

Според жълти медии в Испания лидерът на каталунците Лионел Меси настоява Гомеш да не помирисва терен. Покрай тези случки се заговори, че Андре Гомеш ще бъде продаден това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички