Играч на Барса иска да остане на "Камп Ноу", но клубът - не


Играч на Барса иска да остане на "Камп Ноу", но клубът - не
Снимка: Getty Images/Guliver

2792 0

Ръководството на Барселона не планира да удължава договора на своя полузащитник Иван Ракитич, твърди "Sport", цитиран от "Sky Sports". Контрактът на хърватина изтича през 2021 година, а каталунците не виждат основания да подновят контракта му, въпреки желанието на футболиста да продължи да играе на "Камп Ноу".

"Блаугранас" не възнамеряват да повишават заплатата на хърватския полузащитник, който е в тима от 2014 година. Барса постепенно подновява средната си линия на терена, след като привлече Артур Мело и Артуро Видал, а през лятото се очаква да пристигне и Франки Де Йонг, с което мястото сред титулярите на Ракитич остава под въпрос.

30-годишният футболист е желан от Интер, а също така интерес към Ракитич проявяват и във Висшата лига. До момента през сезона хърватинът е записал 34 мача във всички турнири, като е успял да отбележи четири гола и да асистира за още шест.

Междувременно кръвният враг на Барса - Реал Мадрид, измъкна под носа на каталунците мечтан трансфер. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички