И новият вратар на Барселона пропуска старта на сезона


И новият вратар на Барселона пропуска старта на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1653 0

Резервният вратар на Барселона Нето е под въпрос за началото на новия сезон в Ла Лига, след като от клуба обявиха, че е получил травма на лявата китка. По-късно през деня ще стане ясно колко точно ще се възстановява стражът, но се очаква той да пропусне откриващия мач на каталунците срещу Атлетик Билбао в петък.

"В последната тренировъчна сесия Нето получи травма на лявата китка, се казва в клубно изявление. - Медицинските прегледи показаха фрактура на костта. Следва възстановителен процес, като в понеделник ще стане ясно колко точно ще отсъства играчът“, се добавя в него.

Нето се присъедини към „блаугранас“ от Валенсия това лято, като в замяна Яспер Силесен пое към „прилепите“. Треньорът на Барселона Ернесто Валверде вече заяви, че вероятно ще бъде без голямата си звезда Лионел Меси за визитата във Билбао. Аржентинецът пропусна приятелската среща с Наполи в събота, след като получи разкъсване на прасеца по време на тренировка миналата седмица. А каква ще е съдбата на халфа Филипе Коутиньо вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички