Халф на Барса скочи на бой на известен певец, счупи му носа


Халф на Барса скочи на бой на известен певец, счупи му носа
Снимка: Guliver/GettyImages

3014 0

Полузащитникът на Барселона Арда Туран, който играе под наем в турския Башакшехир, показа своята "сила" и извън футболното игрище. Късно снощи халфът е бил въвлечен в бой с един от известните музикални изпълнители на страната Беркай Шахин.

Инцидентът е станал в заведение в Истанбул, след като футболистът се е опитал да се приближи до жената на Беркай. Подразнен от действията на Туран, изпълнителят се изправил лице в лице с играча на Башакшехир, за да му поиска обяснение, а след това двамата се сбили.

Туран бързо счупил носа на певеца, който веднага бил откаран в болница, където претърпял операция. Конфликтът обаче не приключил с това. Според някои местни издания Арда Туран е отишъл и в болницата, където е призовал жената да го застреля.

Туран все пак побърза да отрече подобна информация в своите социални мрежи, но въпреки това призна, че инцидентът се е състоил. Турчинът премина в състава на Башакшехир в началото на годината, след като не изигра нито един мач за Барселона през първата половина от сезон 2017/18.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Berkay Şahin (@berkaysahinn) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички