Гуардиола: Никога не съм опитвал да привлека Меси


Гуардиола: Никога не съм опитвал да привлека Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2091 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи интересно изказване относно капитанът на Барселона Лионел Меси. В последните две лета усилено се пише, че "гражданите" са готови да дадат "колкото е нужно", за да привлекат аржентинеца на "Етихад" и той да играе отново в под ръководството на бившия си треньор на "Камп Ноу".

В началото на тази година в Англия иформираха, че шампионите готвят 250 милиона евро трансферна сума за Ла Пулга. Тогава обаче голаджията подписа нов договор с каталунците, който по всяка вероятност ще го задържи в клуба до края на кариерата му.

"Когато напуснах Барселона и отидох първо в Байерн Мюнхен, а след това и в Манчестър Сити, никога не съм говорил с Меси за това да дойде в един от двата тима. Никога не съм ходил при ръководството на един от тези тимове, за да им кажа, че на всяка цена искам Лео Меси. Знам колко важен е той за Барселона. Никога не съм правил стъпката, с която да се опитам да го накарам да напусне. Никога! Казвал съм го стотици пъти - искам той да остане в Барселона. Да, точно това искам!", заяви мениджърът на Манчестър Сити.

ИСКА ЛИ ГУАРДИОЛА ДА РАБОТИ ЗА ДРУГ ОТБОР В АНГЛИЯ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички