Гризман даде ясен отговор за бъдещето си


Гризман даде ясен отговор за бъдещето си
Снимка: Guliver/GettyImages

3360 0

Звездата на Франция и Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман най-накрая проговори за бъдещето си в клубния футбол. Една от ярките звезди на световния футбол е искан от Барселона, а спекулациите за неговия трансфер не спират. Гризман обаче до момента не беше говорил за бъдещето си. Това той промени след снощната победа на "петлите" над Италия с 3:1.

След срещата той беше попитан от журналист дали ще вземе решение къде ще играе през следващия сезон преди старта на Световното първенство по футбол в Русия. Крактият отговор на нападателя беше: "Да". Голмайсторът на "дюшекчиите" обаче не спомена какво ще е неговото решение.

В последните месеци упорито се пише, че Барселона ще вземе Гризман, заплащайки 100-те милиона евро, заложени като клауза в договора на френския национал. Столичани обаче се опитват да го задържат в своя състав, а освен това са сериозно обидени на колегите си в Барселона, които в нито един момент не са разговаряли с представители на Атлетико за евентуалния трансфер на Гризман. В Атлетико са убедени, че преговорите се водят само между играча и каталунския клуб.

Интересът на "блауграна" към Гризман датира от вече над 2 години, но през миналата година не беше възможен трансфер заради наказанието на Атлетико да не привлича играчи в рамките на 2017 година. Ръководството убеди Гризман да подпише нов договор тогава, за да увеличи клаузата му само за този сезон на 200 милиона - сума, която отказа всички от услугите на нападателя. Сега обаче тя е двойно по-малка, а отбори като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид все още таят надежди Гризман да избере тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички