Гризман: Да откажа на Барса бе най-трудното ми решение


Гризман: Да откажа на Барса бе най-трудното ми решение
Снимка: Getty Images/Guliver

1796 0

Голямата звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман призна, че да откаже на испанския колос Барселона през лятото е било най-трудното му решение в неговата спортна кариера. Световният шампион бе сериозно ухажван от каталунците през летния трансферен прозорец, но до трансфер така и не се стигна.

Ръководството на Барселона бе готово да заплати 100 млн. евро за услугите на френския стрелец, но през юни Гризман открито заяви, че не смята да напуска Атлетико и остава в столицата на Испания. Изявлението на Гризман предизвика остри реакции сред привържениците на Барселона, които определиха французина като футболист, който не знае какво иска.

"Това бе най-трудното ми решение в моя живот до момента. Стигна се до това да събудя жена ми в 3 часа след полунощ, за да говорим за това", сподели Гризман. 

Нападателят отбеляза 19 попадения в 32 мача през миналия сезон за "дюшекчиите", а по-късно, по време на Световното първенство по футбол 2018, той реализира четири попадения, за да помогне на своята страна да вдигне световната купа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички