"France Football": Реал е готов да подобри рекорда на ПСЖ и Неймар за Мбапе


"France Football": Реал е готов да подобри рекорда на ПСЖ и Неймар за Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

2084 0

Реал Мадрид е толкова твърдо решен да привлече нападателя Килиан Мбапе, че е готов да счупи трансферния рекорд, който все още се държи от Пари Сен Жермен с купуването на Неймар от Барселона. Както е известно, френският гранд брои 222 милиона евро за бразилския нападател, а Реал е готов да плати доста повече за френския национал.

Според "France Football" испанският гранд е приготвил 280 милиона евро за Мбапе. В най-скоро време от Реал ще започнат активни преговори с ПСЖ за младока. Наскоро се появи информация, че ръководството е готово да отдели за летни трансфери повече от 350 милиона евро. За привличането на 20-годишния нападател настоява лично президентът на "Кралете" Флорентино Перес.

СНИМКА: ДОКАТО РЕАЛ МЕЧТАЕ ЗА НЕГО, МБАПЕ ГЛЕДА КАЛЕНДАРА НА БАРСЕЛОНА

Според transfermarkt.com актуалната цена на французина е 200 милиона евро. През сезона дотук бившият играч на Монако вкара 31 гола и направи 15 асистенции в 35 мача за парижани. Според слуховете Мбапе е обявил пред ръководството на мадридчани каква заплата иска, за да облече бялата фланелка. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички