Фенове, пазете се от футболната карма!


Фенове, пазете се от футболната карма!
Снимка: Getty Images/Guliver

1480 0

Крайно любопитни резултати се получиха в големите първенства на Европа този уикенд, след като станахме свидетели не само на вълнуващи дербита, но и на огромни изненади.

МОУРИНЬО: ВМЕСТО ДА БИЕМ С 6:0...

Всичко започна в събота следобед, когато Байерн повдигна веждите на всички фенове с домакинското равенство 1:1 с Кьолн и за първи път загуби точки в Бундеслигата. Привържениците на големия съперник Борусия (Дортмунд) бяха в делириум, но 3 часа по-късно техните любимци се провалиха още повече и загубиха с 0:2 визитата си на Байер (Леверкузен).

В ранния неделен следобед Манчестър Юнайтед сензационно направи 1:1 със Стоук и за първи път от създаването на Висшата лига не можа да бие съперника у дома си. Привържениците на големия съперник Манчестър Сити бяха в делириум, но 2:15 часа по-късно техните любимци се провалиха още повече и загубиха с 0:2 визитата си на Тотнъм.

В неделя вечер Реал Мадрид направи голям гаф с домакинското равенство 1:1 с Ейбар и записаха четвърто поредно реми. Привържениците на големия съперник Барселона бяха в делириум, но 4:30 часа по-късно техните любимци се провалиха още повече и загубиха с 3:4 визитата си на Селта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички