Евра: Роналдо е машина, която иска да тренира постоянно


Евра: Роналдо е машина, която иска да тренира постоянно
Снимка: Getty Images/Guliver

2946 0

Почти всеки, който е играл с Кристиано Роналдо, споделя мнението, че португалецът е сред най-себераздаващите се футболисти на терена. Малцина обаче са го виждали в толкова ярка светлина, колкото Патрис Евра.

Крайният защитник разказа много интересна история за Кристиано още от времето, когато двамата се подвизаваха в състава на "червените дяволи". След една от клубните тренировки Роналдо решил да покани французинът на обяд в дома си.

"Бях много уморен след тренировка, а на масата имаше единствено салата и съвсем малко пилешко месо. Очаквах да видя повече храна, но това беше всичко. В следващия момент Кристиано ме прикани да разиграем няколко подавания с топката...още дори обядвах", сподели французинът. "След това последва тренировка в басейн, джакузи и сауна. Това тотално ме довърши", допълни той.

Евра предупреди всеки, който получи покана от Роналдо, да внимава, а най-добре да откаже поканата. "Просто откажете.Това момче е машина, той не иска да спира да тренира.", споделя изумено защитникът.

В друга история за Роналдо Патрис Евра разказа за двубой по тенис на маса между Рио Фърдинанд и португалеца. Англичанинът успял да победи Кристиано, който бил изключително ядосан след играта. По-късно Роналдо си закупил маса за тенис и в продължение на 2 седмици тренирал вкъщи. След като се усъвършенствал достатъчно, той отново се изправил срещу Рио и успял да го победи пред всички. "Това е Кристиано Роналдо. Не се изненадвам от желанието му за победа във всяко едно отношение", завършва Евра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички