Един от най-силните в Реал Мадрид е аут до края на годината


Един от най-силните в Реал Мадрид е аут до края на годината
Снимка: Guliver/GettyImages

3284 0

Може би най-силно представящият се играч на Реал Мадрид от началото на сезона - Матео Ковачич, получи тежка контузия срещу АПОЕЛ в мача от Шампионска лига. Хърватският национал напусна терена още през първото полувреме, като днес му бяха направени обстойни медицински тестове.

Изследванията са показали, че той има частично разкъсване на мускул в адуктора на десния крак и ще пропусне мачовете на "белия балет" поне в следващите два месеца.

След трудни два сезона в състава на "белия балет", бившият играч на Интер започна силно годината и беше най-добрият на терена в мачовете срещу Барселона за Суперкупата на Испания, както и в началото на битката в Ла Лига. Контузията му идва в момент, в който вече беше пробил в стандартната ротационна политика на Зинедин Зидан.

Очаква се липсата на Матео Ковачич да даде повече шансове за изява на новото попълнение Дани Себайос, който до момента е изиграл под 90 минути през сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички