Дембеле разкри кой е най-важният мач за Барса през сезона до този момент


Дембеле разкри кой е най-важният мач за Барса през сезона до този момент
Снимка: Getty Images/Gulliver

1721 0

Бързоногото крило на Барселона Усман Дембеле разкри кой е най-важният двубой за каталунците през сезона до този момент. Това е предстоящият мач от Шампионска лига срещу бившия тим на французина - Борусия Дортмунд, след като каталунците сами си усложниха ситуацията в групата при издънката срещу Славия Прага. 

"Трябва да спечелим срещу Дортмунд, за да си осигурим продължаването напред възможно най-рано. Това е най-важният двубой за първата част на сезона. С помощта на феновете се надяваме да вземем трите точки и да излезем срещу Интер спокойно. За мен ще бъде много специален мач. Познавам много хора от Дортмунд. Емоционално ще е трудно, но бих бил щастлив да изляза срещу тях" - заяви Дембеле.

Бивш играч на Барселона - легендарният български футболист Христо Стоичков си припомни някои моменти при каталунците отпреди години. Вижте повече подробности, както и любопитни истории - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички