Дембеле изваден от състава на Барселона поради дисциплинарни нарушения


Дембеле изваден от състава на Барселона поради дисциплинарни нарушения
Снимка: Getty Images/Guliver

2260 0

Селекционерът на Барселона Ернесто Валверде взе решението да извади от игра срещу Реал Бетис крилото на каталунците Усман Дембеле. Причината е дисциплинарни нарушения от страна на французина.

В четвъртък Дембеле пропусна тренировката на тима поради здравословни проблеми, но не е съобщил на никого за отсъствието му. Треньори и съотборници са го чакали напразно, а още час и половина след началото на тренировката не са могли да се свържат с него.

През миналия ден той все пак проведе тренировъчно занимание във фитнеса, а днес проведе нормални тренировъчни занятия с отбора. Въпреки това Валверде е решил да "накаже" своя играч заради провинението, което не се явява първо.

Наскоро стана ясно, че треньорът на каталунците Ернесто Валверде е недоволен от играча, тъй като често закъснявал за тренировка. През настоящия сезон Дембеле има 11 мача в Ла Лига, в които е вкарал четири гола и е записал една асистенция.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Барселона ще се конкурира с щаба на Реал Мадрид за подписа на бранител. Вижте кой е защитникът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички