Босът на Барса: Неймар няма да се върне, избрахме друг път с Коутиньо и Дембеле


Босът на Барса: Неймар няма да се върне, избрахме друг път с Коутиньо и Дембеле
Снимка: Getty Images/Guliver

4673 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу внесе яснота относно слуховете, че клубът смята да си върне бившата си звезда Неймар. Бразилецът напусна каталунците през лятото на 2017 година, след като Пари Сен Жермен плати огромната му откупна клауза в размер на 222 милиона евро.

"Говорих с Неймар, видяхме се няколко пъти, но той никога не е казвал, че иска да се върне. Никой не ни е звънял по този повод. Неймар има договор с ПСЖ. Той кара втори сезон там, трудно е да си представим, че те ще поискат да го продадат. Барса избра друг път с Дембеле и Коутиньо", посочи Бартомеу в ефира на каталунско радио.

НЕЙМАР Е ОПИТАЛ ДА СЕ ВЪРНЕ ПЕТ ПЪТИ В БАРСЕЛОНА

"Трябва да продължим напред с тях. Това са двете най-големи инвестиции в историята на клуба. Подкрепяме ги на 100%", допълни клубният бос. Както е известно, Коутиньо премина на "Камп ноу" срещу 160 милиона евро. За френското крило Барселона плати 120 милиона евро на Борусия (Дортмунд). Според слуховете испанският клуб ще тегли кредит, за да си позволи летни трансфери. Подробности вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички