Бащата на Хамес Родригес разкри защо той напусна Реал


Бащата на Хамес Родригес разкри защо той напусна Реал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1939 0

Уилсон Родригес - бащата на Хамес Родригес от Байерн, смята, че синът му е постъпил правилно, напускайки Реал Мадрид. Колумбийският полузащитник беше футболист на испанския гранд от 2014 до 2017 г., като спечели с клуба всички възможни трофеи.

С идването на Зинедин Зидан обаче Хамес загуби статута си на основен играч и миналото лято напусна "Сантяго Бернабеу", за да заиграе в Байерн.

"Моят син постъпи правилно, когато напусна Мадрид. Той е много щастлив в Германия. Виждам, че сега живее спокоен и щастлив живот, което оказва много положително въздействие на изпълненията му на терена", заяви Родригес.

"Той напусна Реал, защото загуби спортното удоволствие от играта, което изпитваше при Карло Анчелоти. Зидан беше един от футболните идоли на Хамес, но това не му попречи като треньор да реши, че моят син не е способен да се впише в игровата му схема", добави бащата на звездата.

"Въпреки всички, Хамес никога не е казвал нищо лошо за френския треньор и не го е критикувал заради футболните му възгледи", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички