Барселона се включва е люта надпревара за звезда от Бундеслигата


Барселона се включва е люта надпревара за звезда от Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Guliver

4667 0

От Барселона вече правят сериозни планове как ще се подсилят за новия сезон и като една от големите цели се очертава звездата на Байер Левекузен - Кай Хаверц. Каталунците са наясно, че той няма да бъде никак лесен за привличане, нито пък евтин.

От Барса са изпратил делегация да следи играча и по време на двубоя на немския тим срещу Атлетико Мадрид, като 20-годишният отново впечатли с представянето си. Шефовете на "Камп Ноу" са сигурни, че той ще се превърне в един най-добрите играчи в следващите няколко години.

Подобен трансфер обаче не би бил никак лесен, тъй като голям интерес към атакуващия полузащитник има от страна на Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед. И двата отбора са решени да се борят докрай за подписа му, като са готови да платят и над 100 млн. евро за него, твърди Sport. От Байер вече са наясно, че това може да е последният сезон на Хаверц с клуба и се надяват да изкарат много добра сума от него.

В същото време все по-упорито се говори за треньорска рокада в Барселона. Ето кой е един от последните кандидати за поста на Ернесто Валверде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички