Барселона се прицели в нападател от Китай, при това от втора дивизия


Барселона се прицели в нападател от Китай, при това от втора дивизия
Снимка: Getty Images/Guliver

1481 0

Барселона има намерение да привлече нападател през зимния трансферен прозорец. Ръководството на клуба обмисля вариант с закупуването на нападателя Одион Игало, който се състезава в Китай за Чанчун Ятай. Игало е нигериец, 29-годишен, в Китай е от януари 2017 година, когато бе продаден от английския Уотфорд за 17,1 млн. паунда.

Каталунците имат намерение да вземат нападателя под наем за половин година. Той не е единственият вариант за атаката на тима. От Игало се интересуват още няколко клуба от Висшата лига, където той до неотдавна игра.

ОГРОМНИЯТ БЮДЖЕТ, С КОЙТО РАЗПОЛАГА БАРСЕЛОНА ЗА ЗИМНИ ТРАНСФЕРИ

Интересно е защо не толкова известният футболист от не съвсем силно първенство е привлякъл интереса на испанския гранд. През миналия сезон нигериецът записа 28 мача в китайското първенство, в които вкара 21 гола. Той зае второ място в голмайсторската гонка, но въпреки това отборът му изпадна във втора дивизия.

Одион Игало има опит и в испанската Ла Лига - в периода 2011-2014 година той игра за Гранада. Вижте кои са останалите нападатели, към които каталунците проявяват интерес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички