Барселона представя Гризман в неделя, но без фенове


Барселона представя Гризман в неделя, но без фенове
Снимка: Guliver/GettyImages

5711 0

Антоан Гризман вече официално е играч на Барселона, а в неделя вечер трябва да бъде представен на "Камп Ноу". Французинът ще пристигне в Барселона в събота вечер, когато ще му направят и фотосесия в магазина на каталунците. 

В неделя сутрин ще премине медицински прегледи, а вечерта ще бъде и официално представен. Ще подпише договора си в 18:15 местно време, а след това ще стъпи и за първи път на терена на "Камп Ноу" като играч на каталунците. На стадиона обаче няма да има фенове.

В понеделник Гризман ще започне тренировки заедно с новия си отбор.  "Като дете баща ми ме научи, че влаковете не минават само по веднъж. Дойде времето да приема ново предизвикателство и да поема по нов път. Нашите пътища с Барселона се пресякоха най-после. Ще защитавам цветовете на отбора с решителност и отдаденост. Това е нашият момент, нашият път", пък бяха първите думи на Гризман след трансфера.

Вчера стана ясно, че от Барселона са поставили гигантска откупна клауза на новата си звезда. В какъв размер е тя може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички