Барселона има няколко условия, за да върне Неймар


Барселона има няколко условия, за да върне Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

3597 0

Все повече се засилват слуховете за евентуалното завръщане на Неймар в бившия му клуб Барселона. През лятото на 2017 година бразилецът напусна каталунския тим заради ПСЖ за сумата от 222 млн. евро. Неймар обаче не се чувства щастлив в Париж и търси път обратно към "Камп Ноу".

Според една от последните информации испанският гранд е готов да приеме отново Неймар в състава си, но иска от него няколко стъпки преди това да се случи.

Едната от тях да оповести публично, че не е щастлив в Пари Сен Жермен. Бразилецът се е убедил, че връщане в каталунския отбор ще бъде най-правилното решение за развитието на кариерата му.

Също така Барса иска Неймар първо да признае пред обществеността, че не е напуснал клуба по най-коректния начин, а второто условие е да приеме по-ниска заплата от тази, която в момента заработва в богатия френски клуб. 

Неймар се контузи в контрола на Бразилия и все още не е ясно неговото състояние, като е възможно да пропусне двубоя с Ливърпул. Повече подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички