Барса нареди на Неймар: Връщай се в ПСЖ!


Барса нареди на Неймар: Връщай се в ПСЖ!
Снимка: Getty Images/Guliver

5512 0

Ръководството на Барселона се опитва да укроти чепатия характер на бившата си звезда Неймар. Босовете на клуба са настояли бразилецът да се завърне в Париж и ПСЖ, който държи правата му, съобщава каталунският вестник "Спорт".

Нападателят в момента е в родината си, където се провежда Копа Америка 2019. Самият той не играе в мачовете, тъй като е контузен. Според слуховете звездата силно желае да се върне в Барселона и няма намерение да се прибира в Париж. От "Камп ноу" обаче са му обявили да се върне на разположение на френския клуб.

Шефовете на каталунския гранд смятат, че прищявките на бразилеца само усложняват трансфера му обратно в Барселона. И тъй като Неймар иска на всяка цена обратно при Лео Меси и компания, ще трябва да изпълни и това искане на Барса.

Преди два дни се появи информация, че звездата на Бразилия е готов да играе под наем в родината си, но не и да се връща в Париж. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички