Азар призна кога за първи път Зидан го е поискал в Реал Мадрид


Азар призна кога за първи път Зидан го е поискал в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3343 0

Еден Азар никога не е криел, че Зинеидн Зидан е неговият идол, а голямата му мечта е да играе в Реал Мадрид. След като това се случи вече може и да сподели впечатлението си от работата със Зизу, като разкри и кога за първи път френският наставник го е поискал в състава си.

"Не може да се каже, че имаме същият стил като играчи, той бе много по-техничен. Поглеждаш към него и оставаш с впечатление, че той няма лош ден във футбола. Той ми се обади по време на Европейското първенство през 2016 година и каза, че иска да дойда. Това се запечата завинаги в съзнанието ми", заяви Азар.

А сега вече се наслаждава на тренировките под негово ръководство. "Те винаги протичат с топка. Прекарах три години под ръководството на италиански треньори и тогава бе по-неприятно. Сега преоткривам нещо, което харесвам. В моята градина преди играех и си представях, че съм играч на Реал. Зидан бе идолът ми, а когато гледах "Бернабеу" по телевизията бе магическо", допълни още Азар, който в момента се възстановява от травма, но би трябвало да е готов за дербито с Атлетико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички