Аржентински футболист: Лионел Меси е по-голям егоист от Кристиано Роналдо


Аржентински футболист: Лионел Меси е по-голям егоист от Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

9646 0

Легендата на Валенсия Марио Кемпес говори часове преди финала за Купата на Краля. "Прилепите" спечелиха битката с Барселона с 2:1 и по този начин детронираха шампиона в турнира в последните четири години.

Кемпес говори и за отношението на Лионел Меси към съотборниците му в Барселона и го сравни с големия му съперник през годините Кристиано Роналдо. Кемпес заяви, че сънародникът му е далеч по-голям егоист от португалеца.

"Меси е Меси и Меси е Барселона. Когато той е на игрището се пригответе, защото никога не знаете какво ще стане. Това обаче не трябва да ни изненадва. Виждали сме го да прави всичко на игрището, но според мен в последните години леко забави темпото, за да може сега да прави повече неща така, както иска.

ПОРЕДНАТА ВЕЧЕР, В КОЯТО МЕСИ БЕ НА ВИСОТА, НО БАРСЕЛОНА ГО ПРЕДАДЕ

Преди виждах отборен играч. Сега виждам футболист, който е егоист. Той е точно обратното на Кристиано Роналдо, който сега играе много повече за отбора, от колкото за себе си", коментира Кемпес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички