Арсенал "подпомага" преследването на Реал за Погба, привлича нападател на "кралете"


Арсенал "подпомага" преследването на Реал за Погба, привлича нападател на "кралете"
Снимка: Guliver/GettyImages

7394 0

Арсенал може да изиграе неволна роля в желанието на Реал Мадрид да привлече Пол Погба. Както е известно, "белия балет" има сериозен интерес към френския ас, но трябва да продаде няколко от играчите си, за да финансира по-голямата част от трансферната сума, която се очаква да набъбне до над 150 милиона евро. Играчи като Ковачич, Раул де Томас, Тео Ернандес и Маркос Йоренте вече бяха продадени, а това скоро ще се случи и с Хамес Родригес и Дани Себайос.

Ръководството на Арсенал пък има сериозен интерес към един от обещаващите футболисти в Реал - Мариано Диас. След изключителен сезон с екипа на Лион той се завърна на "Бернабеу" и дори взе №7, но не получи достатъчно шансове за изява. Очаква се той почти да не играе и през следващата кампания заради привличането на Азар, Йович и Родриго, а "кралете" са готови да го продадат.

Тъй като "кралете" си го върнаха срещу 20 милиона евро и Мариано е продукт на тяхната школа, те са готови да го продадат за 18 милиона евро на Арсенал - сума, която напълно устройва "топчиите". Медиите на Острова вярват, че сделка в следващите няколко седмици е напълно възможна.

Всеки цент от продажба на футболисти пък ще отиде за оферта към Манчестър Юнайтед за Пол Погба. "Белия балет" вече даде 3 предложения на "червените дяволи", но те бяха отказани (вижте подробности в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички