Аксел Витсел казал "не" на Реал Мадрид и ПСЖ


Аксел Витсел казал "не" на Реал Мадрид и ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

4271 0

За голяма част от футболистите е сбъдната мечта към тях да има оферта от отбори от ранга на Реал Мадрид или ПСЖ. Не така обаче седят нещата за звездата на Борусия Дортмунд Аксел Витсел, който е отказал договори именно с тези два тима.

За това разкри самият белгийски полузащитник, който даде интервю за "Goal.com", в което разкрива каква е причината да каже "не" на тези колоси и да избере офертата именно на тима от "Сигнал Идуна Парк".

"Когато Жозе Моуриньо беше треньор на Реал Мадрид, можеше да премина при тях. Тогава обаче те взеха Лука Модрич, което напълно ме накара да откажа възможността.

Преди да стана част от Борусия Дортмунд, към мен имаше оферти от доста клубове. Можеше да замина за Париж или Манчестър, но не исках да чакам. Имах усещането, че в Борусия ще бъда първи избор", сподели Витсел.

В края на настоящото лято пък Реал Мадрид опитва със сетни сили да "излъже" ПСЖ за трансфера на Неймар. Испанският колос е пратил оферта, но тя е била отказана от парижани, а повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички