9 години по-късно: Зидан отново в първия отбор на Реал Мадрид


9 години по-късно: Зидан отново в първия отбор на Реал Мадрид

2770 0

През 2006 година Зинедин Зидан сложи край на своята кариера на Мондиала в Германия. Сега, 9 години по-късно, неговият син Енцо Зидан попадна в първия състав на Реал Мадрид - последния отбор на великия французин като футболист.

Досега синът на легендарния плеймейкър се подвизаваше за младежките формации на "белия балет", както и за "Б" отбора, който е воден именно от Зинедин.

Медиите в Испания пък информираха днес, че лично Рафаел Бенитес е повикал Енцо в първия състав на 32-кратния испански шампион. Днес Зидан проведе и първа тренировка със състава, воден от испанския футболист.

Напълно възможно е той да попадне в групата за мачовете на Реал до края на годината, като най-вероятно това ще стане в мача за Купата на Краля срещу Кадис в началото на декември.

Енцо играе на позицията халф и от 2004 година е част от школата на "белия балет". За втория отбор на Реал има 26 мача от 2014 година насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички