5-имата футболисти, които Барселона ще продаде през лятото


5-имата футболисти, които Барселона ще продаде през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

8557 0

Ръководството на Барселона ще "почисти" състава на Луис Енрике преди началото на следващия сезон, като в същото време ще се опита да финансира част от летните си покупки с продажбата на ненужни футболисти.

Очаква се най-много пари каталунците да вземат от Марк Андре Тер Щеген. Немският вратар не иска да остава на "Камп Ноу", тъй като не играе в Примера дивисион. Това няма да се промени през следващия сезон и се очаква Барселона да продаде немския вратар за сума в региона на 25-30 милиона евро. Ливърпул е най-заинтересуван от услугите на бившия играч на Борусия (Мьонхенгладбах).

Барселона купува 4-и топ нападател

Привлечените през лятото на 2014 година Жереми Матийо и Томас Вермаален също ще бъдат продадени през лятото, след като и двамата се оказаха много сериозни провали. Това важи в пълна сила за белгийския национал, който записа едва 11 мача за две години.

Отдадените под наем Кристиян Тейо и Алекс Сонг също ще бъдат трансферирани през лятото.

Очаква се парите да бъдат използвани за закупуването на поне един защитник и един халф. Сред спряганите имена са Матс Хумелс, Осман Дембеле и Пол Погба. Тримата са основни трансферни цели на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички