3 са вариантите пред Реал Мадрид да се отърве от Гарет Бейл


3 са вариантите пред Реал Мадрид да се отърве от Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Gulliver

9665 0

Трансферът на суперзвездата на Реал Мадрид Гарет Бейл в китайския Дзянсу Сунин пропадна окончателно, след като ръководството на тима взе Иван Сантини и запълни бройката за чуждестранни играчи в тима. Така надеждата на "кралския клуб" да се освободи от сериозния контракт на уелсеца засега не се осъществява.

До сряда вечер Бейл може да премине в китайската Суперлига, но в момента няма кандидат от азиатската страна. Въпреки това търсенето продължава и е възможно все пак той да заиграе в Китай, но това е много малко вероятно.

Най-сериозният шанс към настоящия момент е той да се завърне в Тотнъм, тъй като "шпорите" имат интерес към бившия си футболист. Проблемът е, че Гарет Бейл взима около 17 милиона евро в Реал Мадрид и не е готов да се договори за по-ниска сума, а "шпорите" имат стриктен бюджет за заплати и, ако го увеличат, рискуват сериозно финансовата си стабилност.

Другият основен вариант е Манчестър Юнайтед, тъй като може да бъде постигната договорка за размяна на Бейл и Погба с доплащане от страна на "белия балет". Уелсецът иска да играе на "Олд Трафорд", но клубът не е сигурен, че той ще пасне на проекта, подготвян от Оле Гунар Солскяер. Причините за проваления трансфер на Гарет Бейл вижте в тази статия на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички