ВИДЕО: Хаос по време на двубой от Лига Европа, раниха и съдията


ВИДЕО: Хаос по време на двубой от Лига Европа, раниха и съдията
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7348 0

Северноирландският рефер Арнолд Хънтър пострада, след като бомбичка, хвърлена от публиката по време на двубой от втория квалификационен кръг в Лига Европа, падна точно до него.

Главният съдия, който ръководи мачове в местната лига, получи медицинска помощ на игрището и не успя да довърши оставащите няколко минути на срещата между Университатя Крайова и Хонвед. Сигнална ракета, хвърлена от трибуните, падна в близост до Хънтър, преди той да бъде ударен от предмет, според информациите – запалка.

Инцидентите станаха след меле между играчите на двата отбора. Линейка пристигна незабавно на терена, за да помогне на пострадалия арбитър. Двубоят бе прекратен за повече от 30 минути преди заключителната част от равенството 0:0.

Четвъртият съдия завърши мача, а румънският състав стигна до успеха след 3:1 при изпълнението на дузпи. Сайтът на унгарците определи сцените като „неприемливи“ и „скандални“, като добави, че двубоят в трябвало да бъде спрян и доигран в друг ден. УЕФА ще изчака за съдийския доклад след края на срещата, преди да вземе окончателно решение.

А с кой отбор ще играе българският шампион Лудогорец в трети кръг - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички