Шериф Тираспол - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига Европа?


Шериф Тираспол - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига Европа?
Снимка: Getty Images

3037 0

Сензацията от последните няколко сезони в европейските клубни турнири - Шериф Тираспол, посреща никак лекото предизвикателство на водения от Ерик тен Хаг Манчестър Юнайтед. Двата тима излизат един срещу друг в битка от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа на стадион "Шериф" от 19:45 ч. българско време.

Домакините стартираха новата кампания във втория по сила турнир с прекрасен класически успех с 3:0 като гост на Омония. "Жълто-черните" не оставиха почти никакъв шанс за противодействие на съперника си, но сега им предстои далеч  по-трудната задача да се разправят с Кристиано Роналдо и компания.

Манчестър Юнайтед от своя страна не убеди в първия си мач от групите. Възпитаниците на Тен Хаг допуснаха поражение с 0:1 от Реал Сосиедад насред "Олд Трафорд". Английският тим обаче ще може да се възползва от отложените срещи срещу Кристъл Палас и Лийдс, за да събере ума си и да се върне на победния път.

Очаква се двата тима да предложат истинско зрелище пред повече от 12 000 на съоръжението в Тираспол и милиони пред екраните. Двубоят Шериф Тираспол - Манчестър Юнайтед ще бъде предаван пряко по MAX Sport 3, като можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички