Милан с комфортен аванс срещу Славия Прага, гол-бижу украси спектакъла (ВИДЕО)


Милан с комфортен аванс срещу Славия Прага, гол-бижу украси спектакъла (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

508 0

Милан взе комфортен аванс над гостуващия Славия Прага в първа среща от осминафиналите на Лига Европа. Тимът на Стефано Пиоли се наложи с 4:2, а разликата можеше да бъде и още по-голяма.

Милан очаквано приложи домакински натиск, но изненадващо не стигаше до чисти положения. В 26-та минута Диуф от Славия Прага бе изгонен с директен червен картон, след грубо влизане в краката на Пулишич.

Това накара гостите съвсем да се приберат около наказателното си и много скоро отбраната им се пропука. Оливие Жиру бе намерен отлично на задна греда и в 34-та минута откри с глава. 

Рейндерс празнува гола си

Още: 1/8-финалите в Лига Европа НА ЖИВО: Фрайбург попари Уест Хям, Марсилия размазва Виляреал (ВИДЕО)

Отговорът на Славия бе рязък и неочакван. В 36-та минута чехите се добраха до корнер, центрирането бе избито с глава от играч на Милан, но топката стигна до Давид Дудера, който с блестящо воле матира Майк Манян за 1:1. 

Разяреният Милан се вдигна и вкара на два пъти в рамките на 120 секунди. Първо Тиджани Рейндерс със свиреп изстрел по земя направи 2:1 в 44-та, а след малко Лофтъс-Чийк също се разписа с глава.

Втората част продължи под диктовката на "росонерите", но те отново бяха наказани от нищото и отново след корнер. В 65-та минута Тео Ернандес изпусна резервата Иван Шранц на втора греда и той с плътен шут отбеляза за 3:2. 

В 85-та минута Рафаел Леао проби прекрасно и сервира топката на Кристиан Пулишич, който току пред голлинията добави топката в мрежата за четвърти път. 

От Прага с любов: Гол-бижу за Славия в Милано (ВИДЕО)

Кристиан Пулишич получил смъртни заплахи след победата на Милан над Лацио

Без Имобиле - толкова: Ялов Лацио рухна в края срещу Милан (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички