Легенда и бивш капитан на Арсенал: Дано отпаднат от Лига Европа!


Легенда и бивш капитан на Арсенал: Дано отпаднат от Лига Европа!
Снимка: Getty Images/Guliver

2646 0

Легендата и бивш капитан на Арсенал Патрик Виейра разкри, че се надява "артилеристите" да отпаднат от Лига Европа. Миналата седмица два английски отбора поднесоха сензации във Франция, като Манчестър Юнайтед изхвърли от Шампионска лига Пари Сен Жермен, а Арсенал се представи на другия полюс и загуби от Рен с 3:1.

Лондончани сега са длъжни да вкарат най-малко два гола на Рен в реванша. Въпреки очевидната си връзка с Арсенал, Виейра, който сега е треньор на Ница, желае успех на сънародниците си от Рен.

"Не гледах този мач (Рен - Арсенал), но резултатът не ме учудва. Рен наистина е добър отбор по критериите за Лига 1. Със своя потенциал те са способни да вкарат срещу всеки един отбор във всяка една минута от мача. Тяхната победа е нещо хубаво за френския футбол. Всички ние подкрепяме Рен, както и всички френски отбори в Лига Европа. Надявам се те да преминат в следващия кръг", заяви Виейра. А кои са набелязаните за подсилване на английския тим от бъдещия спортен директор Рамон Мончи - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички