Къде да гледаме финала на Лига Европа Челси - Арсенал


Къде да гледаме финала на Лига Европа Челси - Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

7254 0

Тази вечер предстои първият от двата големи европейски финала за сезона - този в турнира Лига Европа. Столицата на Азербайджан - Баку, ще приеме в обятията си двата английски отбора, които изминаха дългия път до заветния мач - Челси и Арсенал.

Двубоят крие още по-голям заряд от стандартното, тъй като от дълги години двата отбора се конкурират и на местно ниво. За Арсенал победата крие и друга важна цена - класиране за Шампионска лига през идния сезон, за разлика от Челси, които вече сториха това чрез мястото си в топ 4 във Висшата лига.

Унай Емери или Маурицио Сари - двама мениджъри, които знаят как се печелят трофеи. Наставникът на "топчиите" вече познава вкуса на победата в този турнир, след като в миналото триумфира с тима на Севиля, докато за Сари това може да бъде последният шанс да вдигне трофей с Челси, след като се очаква той да напусне "Стамфорд Бридж" след края на сезона.

Сблъсъкът е с начален час 22:00, като ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ. Челси - Арсенал може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички