Аталанта - Байер Леверкузен по ТВ: Къде да гледаме финала за Лига Европа?


Аталанта - Байер Леверкузен по ТВ: Къде да гледаме финала за Лига Европа?
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

3943 0

Днес (22 май) ще се изиграе финалът за втория по сила европейски турнир Лига Европа. В спор за трофея на "Авива" в Дъблин ще влязат германския шампион Байер Леверкузен и италианският тим Аталанта.

Както Аталанта, така и Байер Леверкузен ще се борят за трофея в Лига Европа за първи път в историята си, под предлога, че "аспирините" вече спечелиха надпреварата, но със старото и име - Купа на УЕФА, през сезон 1987/88.

Още: Байер Леверкузен влезе в легендарната компания на Арсенал, ЦСКА и Ювентус

Аталанта се справи със Спортинг Лисабон (3:2 общ резултат), Ливърпул (3:1) и Олимпик Марсилия (4:1), за да подпечата мястото си в Дъблин. От другата страна, непобеденията Леверкузен мина през Карабах (5:4), Уест Хем (3:1) и Рома (4:2), за да се класира на финала.

За последно двата тима се срещнаха отново в Лига Европа през сезон 2021/22. В осминафиналната фаза, когато Аталанта отстрани "аспирините" с 4:2 в общия резултат.

Къде да гледаме финала Аталанта - Байер Леверкузен по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Ищван Ковач ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "bTV Action" и "Max Sport 3", a Вие ще можете да го проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Още: Байер Леверкузен стори немислимото, Байерн Мюнхен се изложи, а Борусия Дортмунд громи в последния кръг от Бундеслигата (ВИДЕО)

Кой за кого ще стиска палци по време на Аталанта - Байер Леверкузен? Вижте всичко в детайли! (ЛИНК)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички