Айнтрахт - Уест Хем и Рейнджърс - РБ Лайпциг по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финалите в Лига Европа?


Айнтрахт - Уест Хем и Рейнджърс - РБ Лайпциг по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финалите в Лига Европа?
Снимка: Getty Images

1788 0

Тази вечер ще станат ясни финалистите в Лига Европа. Полуфиналите започват в 22,00 часа. Във втория по сила турнир се очертава два германски тима да спорят за трофея.

Айнтрахт Франкфурт спечели преди седмица гостуването си на Уест Хям с 2:1 и е с единия крак на финала, където е много вероятно да ги очаква РБ Лайпциг, който има аванс от 1:0 след първия мач с Рейнджърс на „Ред Бул Арена“. Мачът ще бъде предаван по bTV Action.

"Орлите" спечелиха последните си три гостувания от надпреварата и нямат нито един загубен мач до момента, не само в елиминациите, но и в групите. Очакваше се Уест Хям да успее да си осигури преднина преди реванша в Германия, но домакините отново играха на ниво.

Не така обаче стоят нещата за отбора в Бундеслигата. Там Айнтрахт е без победа от средата на март месец. Уест Хям също влезе в негативна серия във Висшата Лига, след като през уикенда допусна втора поредна загуба и общо четвърти последователен мач без победа. „Чуковете“ загубиха на собствения си стадион с 1:2 от градския си опонент Арсенал

Един от най-силните отбори на Бундеслигата през втория полусезон РБ Лайпциг успя да си спечели преднина само от гол в домакинския си мач срещу Рейнджърс. Сега отново „биковете“ са фаворити, но едва ли шампионът на Шотландия ще се предаде лесно. Двубоят ще бъде предаван пряко по Ринг. 

През уикенда Рейнджърс имаше много важна битка, която обаче не успя да спечели. Шампионът на Шотландия спечели само точка при гостуването си на Селтик, който три кръга преди края държи първото място с шест точки преднина. А ето кога българските евроучастници ще научат своите съперници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички