Наполи допусна тежко поражение, но продължава напред в Лига Европа


Наполи допусна тежко поражение, но продължава напред в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Gulliver

2476 0

Наполи претърпя поражение, но въпреки това тимът се класира за 1/4-финалите на Лига Европа. Тимът от Неапол загуби реванша срещу Ред Бул Залцбург с резултат 3:1, но след убедителната победа в първия мач с 3:0 безпроблемно продължи участието си в турнира.

"Малките магаренца" започнаха двубоя по отличен начин, като още в 14-тата минута Аркадюш Милик изведе отбора напред в резултата, с което на практика подпечата мястото на тима на четвъртфиналите, тъй като неаполитанци вече имаха преднина и по отношение на головете, отбелязани на чужд терен.

Постепенно Наполи отстъпи контрола над мача и домакините частично се завърнаха в мача. В 25-тата минута Мунас Дабур изравни, а в средата на второто полувреме Фредрик Гулбрандсен изведе Залцбург напред в резултата.

В продължението на мача Кристоф Лайтгеб вкара и трето попадение за домакините, но то не бе достатъчно за класирането на отбора. Така отборът на Наполи ще играе на 1/4-финалите на турнира, а следващият им съперник ще стане ясен утре, когато ще се тегли жребият (следете НА ЖИВО в SportLive.bg).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички