Катастрофа! Позор! Не ви ли е срам?!? - съсипаха ЦСКА за резила срещу Лудогорец


Катастрофа! Позор! Не ви ли е срам?!? - съсипаха ЦСКА за резила срещу Лудогорец
Снимка: колаж Sportlive.bg

7113 0

ЦСКА (Москва) беше засрамен, а най-добрата новина за тима е фактът, че мачът с Лудогорец не е в елиминационната фаза на надпреварата, а в началото на груповата фаза. Това е общото настроение сред руските журналисти след срещата между двата тима, в която "орлите" нанесоха тежък удар на руския гранд, печелейки в Разград след обрат и 5:1 в своя полза. Българският шампион вкара 5 попадения в рамките на само 25 минути и нанесе звучен шамар на бившия шампион в турнира (през 2005 година, тогава под името Купата на УЕФА). 

"Не ви ли е срам?!?", попитаха от "Чемпионат" в материала си за представянето на руските тимове в Европа, като обръщението беше и към Краснодар, който падна с 5:0 като гост на Базел. 

"Единственото радостно е, че това не са плейофни мачове, а в груповата фаза. Позорните цифри обаче са запечатани в историята на футбола. ЦСКА беше слабо подготвен, а Лудогорец тотално превъзхождаше "армейците", написаха още от "Чемпионат". 

В "sport.ru" пък напомнят, че московчани са понесли най-срамната си загуба от 1993 година насам, когато в мач от Шампионска лига падат с 0:6 от Олимпик Марсилия. 

"Спорт Експрес" пък написа, че ЦСКА и Краснодар са се опозорили в четвъртък вечер. "Разрушени. Прегазени. Посмешището на Европа. Изберете си каквото искате от този тип епитети, малко ще е да опише това, което изживяха двата руски гранда в Европа, губейки с общ резултат 1:10 от Лудогорец и Базел". 

"Крах за руските клубове" е заглавието на руската версия на "Евроспорт". "Това е просто позор" пък е масовото мнение на руските фенове в социалните мрежи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички