Атлетико Мадрид прегази московския Локомотив у дома (ВИДЕО)


Атлетико Мадрид прегази московския Локомотив у дома (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1418 0

Отборът на Атлетико Мадрид постигна комфортна победа у дома в първия мач от 1/8-финалите на Лига Европа над руския Локомотив Москва с 3:0 на стадион "Уанда Метрополитано".

Играчите на Диего Симеоне изиграха перфектен двубой, вкараха три попадения и не допуснаха нито един и почти сигурно си осигуряват участие в следващата фаза на турнира.

Саул Нигез откри в 22' с прекрасен шут от над 25 метра. Испанецът получи от Хуанфран, огледа се и реши да стреля с левия крак. Прекрасният му удар с вътрешен фалц нямаше как да бъде отразен от стража на руския тим - 1:0.

След почивката Диего Коста бе точен в 47'. "Дюшекчиите" откраднаха топка в центъра и тя веднага бе пратена към Антоан Гризман. Френският национал опита удар от въздуха, който бе отразен от Гюлерме, но кълбото попадна право на крака на Коста, който от близо бе точен - 2:0.

В 90 Коке оформи крайния резултат след нова асистенция на Хуанфран. Московските "железничари" отново сгрешиха в изнасянето на топката и Хуанфран се озова по левия фланг, като пусна пас към точката за дузпата, където Коке я засече за крайното 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички