Арсенал пречупи Кьолн след обрат пред 20 хиляди немци в Лондон


Арсенал пречупи Кьолн след обрат пред 20 хиляди немци в Лондон
Снимка: Getty Images/Gulliver

1484 0

Отборът на Арсенал започна участието си в Лига Европа с победа с 3:1 над Кьолн, но двубоят ще бъде запомнен повече с безредиците, които германските фенове създадоха в Лондон.

За немския тим това бе първо участие в евротурнирите от 25 години насам, а привържениците на отбора го отбелязаха, като 20 хиляди отидоха в британската столица, въпреки че за повечето от тях нямаше билети. Останалите отвън фенове започнаха да създават безредици на входа на стадиона и бе решено мачът да бъде отложен с час, докато нещата се успокоят.

Това на разконцентрира играчите на „артилеристите“, които стигнаха до успеха с голове на Сеад Колашинац, Алексис Санчес и Ектор Белерин след почивката, след като Джон Кордоба бе извел гостите напред още в 9-та минута. В другия мач от групата Цървена Звезда и БАТЕ Борисов направиха равенство 1:1.

Другият английски тим в надпреварата не започна по успешен начин участието си. Евертън бе разбит с 3:0 при гостуването си на италианския Аталанта и продължи с неубедителното си представяне в последните седмици.

Отборите на Лацио и Ница записаха победи като гости съответно над Витес с 3:2 и Зулте Варегем с 5:1 в група К.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички