Звезда на Ювентус: Тази година титлата ще се решава в края на сезона


Звезда на Ювентус: Тази година титлата ще се решава в края на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1190 0

Халфът на Ювентус Миралем Пянич заяви, че тази година борбата за битката в Серия А ще бъде много по-ожесточена в сравнение с предишните сезони. Все пак босненският национал, който е един от най-силно представящите се играчи на торинци през кампанията, призна, че очаква именно Юве да триумфира отново с шампионската титла в Калчото.

„Според мен битката за титлата ще се реши в края на сезона, тъй като тази година има много претенденти за първото място", заяви Пянич пред клубния сайт на „бианконерите“.

През уикенда халфът се отличи с гол и асистенция при победата с 3:0 над Болоня, която изкачи тима на Масимилиано Алегри на втората позиция в класирането, на точка от лидера Наполи.

„Смятам, че можем да подобрим още повече представянето си. В крайна сметка всичко си зависи от нас и вярвам, че разполагаме с нужното, за да спечелим за седма поредна година Скудетото. Това определено ще е страхотно постижение, имайки предвид сериозната конкуренция този сезон“.

Един от основните конкуренти на Юве и този сезон е бившият отбор на Пянич – Рома. Именно вълците са и следващият съперник на шампионите в Серия А.

„Познавам този клуб много добре. Това е голям отбор, разполагащ с доста класни футболисти. До момента правят отличен сезон, практикувайки своя стил на игра. Това обаче, че ще играем у дома и нашите фенове ще са зад нас ни дава голямо предимство да спечелим“, коментира още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички