Всичко е ясно: Следващата дестинация на Дибала е Торино


Всичко е ясно: Следващата дестинация на Дибала е Торино
Снимка: Getty images/Gulliver

1539 0

Най-нашумялото име в Серия А през последната година - Пауло Дибала, е играч на Ювентус, информираха медиите в Италия, след като "бианконерите" са се договорили и с играча, и с Палермо.

Тимът, в който играе българският национал Ивайло Чочев, ще получи 28 милиона евро плюс още 8 милиона, ако бъдат изпълнени условията на заложените бонуси. Те не бяха обявени, а към сделката вървят и двама играчи на торинци - единият е Колдонига, а на втория името все още не е ясно.

Що се отнася до Дибала, то стартовата му заплата е от 2.2 милиона евро, като за времетраенето на договора му (5 години) тя ще удари 3 милиона, и то без бонусите, заложени за голове, асистенции, участия и други.

Според информацията от италианските медии, същата сума за Дибала е предложил и Милан, но самият играч е предпочел предложението на италианския шампион.

Нападателят, който може да играе и в халфовата линия, прави истински фурор с Палермо (13 гола и 10 асистенции), и беше искан още от Арсенал и Манчестър Юнайтед. Желанието му обаче било да остане в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички