ВИДЕО: Ивайло Чочев взриви Серия А с два гола и фантастично представяне


ВИДЕО: Ивайло Чочев взриви Серия А с два гола и фантастично представяне

2570 0

Българският талант Ивайло Чочев почва да оставя своята следа в Серия А, след като този следобед блесна с два гола за Палермо по време на победата на своя тим срещу Дженоа с 2:1 в мач от 31-ия кръг на шампионата.

Българският халф беше точен още в 9', след като Ламана можеше да се разпише, вратарят спаси, но никой не успя да покрие Чочев, който на празна врата даде аванс на своите. Това беше и 9-и гол в първите 15 минути на мачовете на Палермо в Серия А, с което тимът е рекордьор по този показател.

Второто попадение на българина дойде в 30'. След дълъг пас Дибала беше изведен в половината на Дженоа. Той навърза 4-ма защитници около себе си, но успя да пусне за Чочев, който стреля между краката на вратаря и вкара за 2:0. В 72' той беше заменен, обирайки овациите от феновете на Палермо.

Това беше и третият гол на бившия ас на ЦСКА в Серия А, като той се разписа във втори пореден двубой. Полузащитникът вкара и при победата с 3:1 срещу Удинезе.

Това бяха и първите два гола на български футболист в Серия А от 9 години насам. За последно това направи Валери Божинов, докато носеше екипа на Парма срещу Фиорентина.

Почетният гол за Дженоа отбеляза Фалке в 52', докато Дибала и Чочев пропуснаха няколко положения за 3:1, показвайки отлично взаимодействие помежду си.

Палермо събра 41 точки с победата си и вече е на 11-о място.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички