Верати: В София никога не е лесно


Верати: В София никога не е лесно
Снимка: Getty Images

1116 0

Халфът на италианския национален отбор Марко Верати сподели очакванията си от предстоящата евроквалификация с България. Футболистът на ПСЖ заяви, че Италия трябва да постигне добър резултат, но всички в отбора очакват труден двубой в София.

"Нашите мисли са насочени единствено към България, защото това е много важен мач. Те имат желание да вземат точки и да се върнат в борбата, а ние гоним класиране. Да играеш в София никога не е лесно, но ние ще излезем на терена с убеждението, че сме велик отбор, искаме добър резултат", сподели Верати.

Футболистът коментира и големите очаквания, които всички в родината му имат към него, тъй като именно той трябва да замени контузените Даниеле де Роси и Андреа Пирло.

"Твърдението, че именно аз ще заменя Де Роси и Пирло, определено са големи думи. Ако не си Меси или Марадона, националният отбор не принадлежи само на един човек. Ще дам всичко от себе си, ако бъда на терена. Знам какво треньорът изисква от мен и ще се опитам да го направя по най-добрия начин. Трудно е да заменя Пирло, но щом съм в националния отбор, имам нужното самочувствие", сподели халфът.

Италия гостува на България в събота от 21:45 часа на Национален стадион "Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички